× Welcome to the AppV_Manage category!
Please post suggestions or issues about the AppV_Manage tool here!

AppV_Manage not launching after installing Windows 10 1903 update

More
1 week 1 day ago #348 by amazoncoupons
I install Windows 10 1903 upgrade this week and still are not able to open the AppV Manage programme. The new versions of AppV Manage 5.12.0.0 and 5.13.0.0.0 have been attempted. AppV Manage looks like it's going to begin, but the application doesn't show when it gets to where it should view the interface,

Thanks,
askmeoffers.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #339 by Jevans
This is not a known problem with the tool on 1903 or above. Most likely a dependency way lost on the OS upgrade. Uninstalling and reinstalling AppV_Manage is recommended.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 4 weeks ago #333 by tstols0603
We install Windows 10 1903 update this week and now are not able to launch the AppV_Manage application. We tried the latest versions of AppV_Manage 5.12.0.0 and 5.13.0.0. AppV_Manage looks like it's going to start, but when it gets to where it should display the interface the application does not display, the AppV_Manage.exe shows as a process running, but there is no interface. We are not encountering this on Windows 10 1809 build. Has anyone else experiencing this issue when install Windows 10 1903?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.443 seconds
Go to top